Пилешка супа с макарони

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
03/05/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 241
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пилешка Супа

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на парченца. Запържва се в олио за няколко минути докато месото си промени цвета и добавяме счукания чесън.

Прибавя се бульона, нарязаните на филийки гъби, морковите нарязани на пръчици и подправки на вкус.

Супата се оставя да заври, след което се намаля огъня.

Десет минути преди да се свали от огъня се добавят макароните.

Преди сервиране се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар