Испански пържени сладки с канела

Роси Стоянова 2Роси Стоянова 2
Дарт Вейдър
2
31/12/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции30-35 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо648
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с ¾ ч.ч. от захарта. След това прибавете 1 ч.л. канела, солта, мастиката, млякото и разтворената мая.

Добавете брашното, разбийте добре и покрийте с фолио за свежо съхранение. Оставете тестото да втаса, докато удвои обема си (около 2 часа).

Когато тестото се надигне, загрейте олиото. Гребвайте с лъжица, като си помагате с втора, за да оформите топки.

Изпържете ги и ги отцеждайте на кухненска хартия. Поръсете сладките с оставащата канела и захарта, смесени заедно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар