Агнешко с ментов сос

Марина НордМарина НордНовак1219
28/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 901
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се натрива добре със сол и черен пипер от двете страни. В тиган се загрява част от зехтина и в него се пържат парчетата агнешко месо до златисто от двете страни.

Морковите се нарязват на тънки ивици, фасулът се смесва с тях и се запържват до омекване в зехтина, в който се е пържило месото. Ментата се нарязва на много ситно, добавя се останалият зехтин и сместа се пасира.

Агнешкото се сервира, като месото се разпределя в чинии, полива се с ментовия сос и се добавя по малко от зеленчуците във всяка порция.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар