Начин на приготвяне
Каймата се овкусява с подправките, омесва се с едно яйце и се остава за 15 минути.
През това време нарязваме сварените яйца, моркова и киселата краставичка.
Разстиламе каймата върху алуминиево фолио и намазваме каймата с майонеза или лютеница, подреждаме яйцата, моркова и киселата краставичка, след което внимателно навиваме на руло.
Поръсваме с галета и печем на 200 градуса под алуминиево фолио 30 минути и до златиста коричка за 10 минути, в тавата се налива малко вода и мазнина.
Картофеното пюре приготвяме, като сварим картофите и моркова, след което ги намачкваме с подходящ прибор. Добавят се сиренето, кашкавалът и маслото. Цялото пюре разбиваме с миксер, като прибавяме на тънка струйка топлото мляко - така то ще стане по-пухкаво.
Ако рецептата ти харесва, опитай и класическото руло Стефани или нашите вкусни руладини.
Коментари