Начин на приготвяне
Лангустините се измиват и се прави разрез от главата към опашката. Зехтинът се смесва със солта и бялото вино и с тази смес се заливат лангустините. Оставят се за 10 минути в хладилника.
Кората на филиите се маха. Босилекът се накъсва на листенца и се добавя към хляба. Чесънът се нарязва на ситно и се добавя към сместа. Половината лимон се изцежда, сокът се добавя към сместа заедно с пармезана и всичко се пасира.
Лангустините се панират в тази смес и се нареждат в тава, постлана с хартия за печене. Пекат се 20-25 минути на 220 градуса, докато станат златисти.
Чери доматчетата се режат на половинки, останалата половина лимон се реже на тънки резенчета. Лангустините се сервират заедно с чери доматите и резенчета лимон.