Свински котлети с чесън

09/12/2015
"Знаете ли как да накарате един мъж да се влюби във вас? Ето как "
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 436
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукваме игличките на розмарина и ги разбъркваме с половината на пресования чесън и 1 с.л. зехтин.

Отстраняваме костите на месото, правим няколко разреза в него и ги напълваме с приготвената паста. Посоляваме и натриваме с черен пипер.

Поставяме в тавичка, покриваме с костите и печем 30 минути на 200 градуса.

След това допичаме на по слаба фурна още 45 минути.

Загряваме мазнината и в нея задушаваме останалия нарязан чесън, сипваме нарязаните домати и варим 15 минути.

Добавяме боба и щипката градински чай. Подправяме с черен пипер и сол.

Нарязваме месото на порции и добавяме от доматената смес.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар