Пъстърва с бадемова коричка

09/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Ароматна пъстърва с хрупкава коричка от бадеми - обяд, който няма да споделим с никого "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 049
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пъстърва - 3 бр.
  • бадеми - 3 с.л., филирани
  • белтъци - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и отстраняваме гръбначната кост внимателно, без да махаме главата.

Разбиваме белтъка и изсипваме бадемите, разбъркваме.

Овалваме откъм филето в бадемите и пържим в олио до златисто.

Обръщаме откъм кожата и пържим още 3 минути.

Поднасяме веднага.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Люси
Люси
09.12.2015 18:22
Браво за оригиналната рецепта!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв