Начин на приготвяне
В купа разбиваме захарта и белтъците на твърд сняг.
С леко разбъркване прибавяме брашното, орехите, настъргана лимонова кора и половината от леко разтопеното масло.
Намазваме тавичка с останалото масло и разстиламе сместа в нея.
Печем в умерена температура на 180 градуса до зачервяване.
Изваждаме от фурната и заливаме със сироп, смесен с лимонов сок.
Коментари
Само да ви кажа с тези продукти 3х3х3 става като подметка няма и пръст дебелина. Ако го сложите в чаша ще стане чуден сигурно! Снимката която виждам със сигурност не е с 3 белътка, 3с.л захар и т. н.
Махнете снимката и не подвеждайте хората! И в описанието пишете, че трябва да увеличат продуктите!!!
Иначе е вкусен. Сладък!