Пикантна овнешка яхния

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
09/01/2016
"За вкусна и леко пикантна яхния - ползвайте овнешко месо и тази изпитана рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо521
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и задушаваме на тих огън. Добавяме лукът и нарезаните моркови.

Когато зеленчуците омекнат добавяме брашното и задушаваме до златисто. Слагаме доматеното пюре, сол и черен пипер на вкус. Сипваме водата и варим на тих огън до готовност.

Водата трябва да се е изпарила и да се образува хубав гъст сос.

Преди да стане напълно готово добавяме опечените и обелени люти чушлета.

Поднасяме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар