Овнешка Казъртма

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
635
926
174
582
1
09/01/2016
"Знаете ли защо му викат казъртма? За да си знаете, че е двойно по-вкусно от всички кавърми, които сте опитвали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 801
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 1 кг
  • масло - пакетче
  • лук - глава
  • черен пипер
  • сол
  • домати - 3 - 4 бр. червени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното месо се задушава в масло до зачервяване. Слагаме лукът и добавяме малко хладка вода.

Когато месото омекне добавяме нарязаните на купчета домати, сол и черен пипер.

Оставяме на тих огън докато водата от доматите се изпари и се образува гъст сос.

Поднася се с малко магданоз и много любов!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар