Чорба с праз лук

09/01/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 283
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете олиото и маслото да сгрее в тенджерата. Нарежете на малки кубчета картофите и изсипете в тенджерата.

Надробете на ситно праз лука и добавете към картофите и оставете да се запържат за около 15 мин.

Добавете доматен сос, дафинов лист, брашното, червения пипер и месото.

Запържете за около 2 мин. Добавете вода и оставете да заври за около 20 мин.

Добавете ориза и оставете да заври още 10-15 мин. и вдигнете от огъня.

Поръсете с черен пипер и ронена чубрица.

Ястието е готово за сервиране.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар