Бекас на скара

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
10/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 061
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените бекаси се натриват с масло от всички страни и посипват с подправките.

Пекат се на умерена скара, като постоянно се мажат с още масло.

Сервират се с резенчета лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар