Хайдушки кюфтета

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
11/01/2016
"Приготвили сме ви изненадващо богати и вкусни кюфтета, с които ще си оближете пръстите"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 321
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Смесете каймата с настъргания лук, филията хляб, яйцето и подправките. Нарежете филето на лентички.

От каймата оформете топки и ги напълнете с нарязани на дребно краставички, гъби и топено сирене.

Кръстосайте три лентички от филето, поставете топка от кайма и загърнете краищата им.

Така направете и с останалата кайма. Наредете кюфтетата в намаслена тавичка.

Намажете ги със сос Барбекю, поръсете с едро смлян пипер, завийте с фолио и печете в загрята на 200 градуса фурна.

Към края на печенето махнете фолиото, пак намажете със сос и допечете до златисто.

Сервирайте със салата, пържени картофи и сос Барбекю.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Добринка Петкова
Пипера,който бях написала в рецептата не са чушки,а вид пипер на зърна-бял,зелен,червен и черен.Ако може, да го коригирате.
0
0