Телешки шницели

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
85
6
1
15/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 645
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото месо и го начукваме на много тънко. Овкусяваме със солта, черния пипер и кимиона. Оставяме в хладилника за час, за да поеме месото по-добре подправките.

Разбиваме яйцата. В отделни съдове си сипваме брашно и галета, за да ни е по-лесно овалването на шницелите.

Сгорещяваме олиото и един по един започваме да слагаме шницелите предварително потопени в брашно, яйце, а накрая в галетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар