Винен кебап със свинско месо

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
29
1
12/02/2017
"С хубаво вино, хубав кебап става са казали майсторите. И да ви е сладко "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
59 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо193 886
  • Преглеждания за месеца1935
  • Преглеждания за седмицата137
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена59

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на огъня, докато месото се посготви.

Добавят се брашното, разтворено в доматено пюре, виното. Поръсва се винения кебап с подправки и гозбата се оставя на огъня, докато се сготви напълно.

Свинският кебап се поднася към сварен ориз, смесен с масло. Аранжира се с магданоз.

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petia Hristova
Petia Hristova
11.02.2017 19:49
Много вкусен ми се получи!
9
0