Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Яхнии»Лучена яхния със свинско месо

Лучена яхния със свинско месо

СоняСоня
Чирак
5231847
Лучена яхния със свинско месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-6
"Крехко свинско и лук, ама много лук - няма никаква тайна при приготвянето на тази яхния"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1кг.
  • лук - около 1 - 2 кг
  • мазнина
  • соев сос
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако е много тлъстичко месото не слагам мазнина.

Нарязвам лукът на филийки, притривам го със черният пипер и солта.

През това време кипвам малко месото, прецеждам месото и го прибавям към лука с подправките.

Добавям соевия сос и го слагам да се пече с много малко вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: