Скариди в червен сос

Русиана МихайловаРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
21/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 800
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим скаридите, докато поруменеят, а след това ги изстудяваме. Почистваме ги от ненужните части, като запазваме черупките.

Тях поставяме в блендер и ги смиламе с малко вода. Запържваме в мазнината надребнените лук и домат. Добавят се подправки и яденето се оставя да къкри пет минути на тих огън.

Слага се сместа от скаридените черупки и се готви още пет минути. С цялата тази смес след това се поднасят вече изстиналите скариди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар