Супа от целина

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
09/04/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 880
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете целината. Грудките настържете на ренде, а зелената част нарежете. Запържете настърганата целина в маслото и добавете малко сол. Сложете я на слаб огън да се задушава.

Когато омекне, залейте с 5 ч.ч. вода и я оставете да уври.

Добавете зелените листа целина и оставете да се довари. Преди да свалите супата от котлона, добавете прясното мляко. Оставете супата от целина да се охлади и я застройте с разбитите яйца, оцет и кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар