Супа от целина

ЕфросияЕфросияДжедай301
09/04/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 928
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете целината. Грудките настържете на ренде, а зелената част нарежете. Запържете настърганата целина в маслото и добавете малко сол. Сложете я на слаб огън да се задушава.

Когато омекне, залейте с 5 ч.ч. вода и я оставете да уври.

Добавете зелените листа целина и оставете да се довари. Преди да свалите супата от котлона, добавете прясното мляко. Оставете супата от целина да се охлади и я застройте с разбитите яйца, оцет и кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар