Свинско с гъби на сач

Ипек МехмедИпек Мехмед
Новак
1411816
Свинско с гъби на сач
Снимка: Ипек Мехмед
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
4
"Този сач определено ще вдъхнови мнозина, особено с добра компания и червено вино. Участвай и ти в кулинарната игра на Готва.бг, печели докато готвиш https//gotvach.bg/game"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 грама
  • гъби - 500 грама
  • чушки - 2 - 3 печени
  • доматено пюре - 2 - 3 с.л.
  • универсална подправка - 1 с.л.
  • уни сос
  • риган
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и запържваме в сгорещена мазнина, добавяме нарязаните гъби и печени чушки.

Не се добавя вода, продуктите си пускат водата. Вари се до полуготовност.

Намазваме сача с олио, изсипваме продуктите в сача и поръсваме с уни сос.

Печем на слаба фурна (според указанията на сача). Постепенно увеличаваме градусите. Пече се до почервеняване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

никнай
никнай
Ако оставиш настрани уни соса и универсалната подправка и използваш само натурални и природни подправки ще си върха с тази рецепта ....
05.02.2016 23:37
Ипек Мехмед
Ипек Мехмед
Да когато се запържва
23.01.2016 10:43
Русиана Михайлова
Русиана Михайлова
Чудесно, а доматеното пюре кога слагате? По време на запържването на месото ли? Поне така мисля, иначе ще накиселява.
22.01.2016 17:18
1