Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Сач с моркови, гъби и свинско

Сач с моркови, гъби и свинско

АтанаскаАтанаска
Помощник Готвач
582141281
Сач с моркови, гъби и свинско
Снимка: Атанаска
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Ястията, приготвени на сач, стават още по-вкусни Опитайте"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • моркови - 3 - 4 бр.
  • гъби - 1 буркан
  • чубрица
  • сол
  • кимион
  • олио
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на кубчета и се поставя в купа, след което се полива със соевия сос, чубрицата, солта и кимиона.

Разбърква се добре и се остава да престои един час на хладно.

Намазва се сачът с мазнина и се поставят всички продукти, включително гъбите и морковите.

Пече се на умерена фурна. Сервира се топло.

Сачът с моркови, гъби и свинско е много вкусен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: