Начин на приготвяне
Разбийте маслото и маста с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, бакпулвера, канелата, джинджифила, хлебната сода и солта, разбийте добре. Добавете меда и яйцето, пак разбийте добре. Примесете с миксера брашно, колкото поеме сместа, останалото добавете с дървена лъжица.
Разделете тестото на две. Покрийте и охладете за около 3 часа.
Дръжте едната половинка от тестото в хладилника, докато работите с другата.
Разточете тестото върху добре набрашнена повърхност, докато се получи правоъгълник с размери 25x12 см. С остър нож разрежете правоъгълника на 20 ивици с размери приблизително 12x2 см.
Разточете ги с ръце, докато се получат рулца, дълги около 20 см. Огънете рулцето, оставете краищата свободни и ги вържете леко на възел. Преметнете свободните краища върху отсрещния край на рулцето и притиснете, за да залепнат.
Наредете панделките върху подмазана тава. Поръсете ги с мляко и с малко кристална захар. Печете 6-8 минути при 200°С или докато краищата се втвърдят. Оставете да изстинат в тавата 1 минута, след което ги прехвърлете върху телена решетка.