Начин на приготвяне
Фурната се загрява предварително до 180°С. Месото и гъбите се заливат с бульона и се пекат във фурната до омекване на месото. Слагат се в подходящ съд, прибавят се нишестето и царевицата, посолява се и се подправя с черен пипер, накрая се прибавя сметаната и се разбърква.
Тестото се приготвя, като към пресятото с бакпулвера и солта брашно се прибавят маста и нарязаното на парченца масло. Прибавя се достатъчно вода, за да се замеси умерено твърдо тесто. Разточва се и се слага в намазана с масло и поръсена с брашно дълбока тавичка или форма за пай, като краищата леко се изтеглят.
Изсипва се плънката, заравнява се и се пече в предварително загрята до 200°С фурна около 40 минути - до златисто-кафяв цвят.