Начин на приготвяне
Нарязваме филето на кубчета и го запържваме в олиото в дълбок тиган.
Прибавяме черния пипер, солта, намачкания чесън и нарязания на ситно лук, леко задушаваме.
Заливаме месото със сметаната и запържваме за няколко минути, за да се овкуси, постепенно прибавяме топеното сирене, нарязано на дребно, като следим да не останат бучки.
Намазваме подходяща тавичка с олио и подреждаме 4 от готовите кори, между които също намазваме с мазнина и нагъваме във тавата.
Върху тях изсипваме сместа от тигана, а отгоре нареждаме по същия начин останалите кори, отново намазняваме.
Отгоре намазваме корите с разбитото яйце.
Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 20 минути до златисто.