Паниран черен дроб

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
628
1
24/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 894
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Черният дроб се нарязва на парчета.

Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце.

Преди консумация се поръсва със сол.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mariq Chakandrakova
Mariq Chakandrakova
05.02.2017 17:26
Стана много вкусно.Благодаря за рецептата.
0
0