Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Вкусни пилешки сърчица с лук

Вкусни пилешки сърчица с лук

Вкусни пилешки сърчица с лук3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"И запомнете - не бива да препържвате сърчицата, за да може да останат крехки и ароматни"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 300 г охладени
  • лук - 1 бр. голяма глава лук
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешките сърчица, заливаме с вода и слагаме на котлона.

Като кипне водата, изливаме, измиваме хубаво сърчицата, добавяме нарязан лук, черен пипер, сол, олио и слагаме на котлона да се запържат.

Преди да свалим, ръсваме червен пипер. Поднасяме с гарнитура по вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#216281
Потребител#216281
Станаха страхотни, но ползвах масло и малко магданоз накрая.
03.07.2018 18:15
1
Илияна Димова
Илияна Димова
Да, разбира се , че се почистват, леко се срязват и след като кипнем, изливаме водата , измиваме и тогава готвим , артериите може и да се отстранят, кой както предпочита
09.06.2016 14:37
2
Evgeni
Evgeni
Да ги беше почистила от артериите -кой ще ги яде така ?
09.06.2016 08:40
3
2
1
Покажи всички подкоментари