Агнешки врат с магданоз и зелен лук

Татьяна БаловаТатьяна Балова
Новак
108
250
247
27/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 487
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро.

Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с малко краве масло и олио.

Прибавят се зеленажите, червеният пипер, черният пипер, джодженът, мащерката и солта, всичко се разбърква, най-отгоре се сипва измитият и отцеден ориз, който се покрива с пласт от лук и магданоз, налива се около литър вода и яденето ври на тих огън в тенджера под налягане около 45-50 минути.

Сервира се гарнирано по желание с кисело мляко.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар