Панирани моркови със сос

28/01/2016
"Хрупкави моркови с млечен сос - има ли по-вкусна парти изненада?"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 387
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме морковите и нарязваме по дължина на филийки.

Овалваме последователно първо в брашно, после топваме в яйце, галета, яйце и пържим в горещо олио.

Изваждаме върху салфетка, да се отдели излишната мазнина.

Поднасяме панираните моркови със сос, приготвен от разбити кисело мляко с малко мазнина от пържене на морковите, сол и ситно нарязан копър.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар