Агнешки чревца печени във фурна

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
30/01/2016
"Тази апетитна вкусотия, само колко ракия и бира изпивааа ! Наздраве от нас!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 423
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме чревцата, обръщаме с пръчица и отново ги измиваме. Можем да накиснем малко във вода с оцет и после отново ги измиваме с няколко води.

Сплитаме чревцата на плитки и подреждаме в намазана с мазнина тава.

Поръсваме със сол, червен пипер, разтопено краве масло, нарязани магданоз и джоджен, наливаме малко вода (приблизително 1/2 ч.чаша ) и запичаме във фурна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар