Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Кебап»Пилешки кебап със зеленчуци на тиган

Пилешки кебап със зеленчуци на тиган

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Пилешки кебап със зеленчуци на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Лесно е, бързо е, всеки може да го приготви - ето ви три причини да добавите рецептата сред любимите си"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 600 г
  • червен лук - 2 - 3 глави
  • зелен лук - 1 връзка
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • чушки - 7 - 8 бр. печени
  • гъби - 150 г
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на ивици. В сгорещен тиган слагаме месото.

Прибавяме чесъна и лука, нарязани на ситно.

Като се позапържи, прибавяме гъбите (може пресни или от буркан) и чушките.

Подправяме с подправки. Поръсваме със зелен лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: