Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Чернодробен пастет

Чернодробен пастет

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Чернодробен пастет1 / 3
30/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 900 г
  • лук - 1 глава кромид
  • олио - 2 с.л.
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и дробчетата се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата.

Подправят се със сол и черен пипер и ако е необходимо, се прибавя малко олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: