Свински шишчета с ориз

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
915
169
565
1
31/01/2016
"Приготвяте поотделно, сервирате заедно и хапвате с много апетит "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо755
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се сварява в 300 мл. вода с 1 чаена лъжичка сол. Филето, дробът и сланината се нарязват на тънки ивици.

Набождат се напречно на шишове, като се редуват с листа от салвия. Изпържват се в загрятото олио и се изваждат.

Мазнината се разрежда със 100 мл. вода, шишчетата се връщат в нея, поръсват се със сол и червен пипер и се задушават 20 мин. Сервират се с ориза.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар