Милански хляб

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
30/01/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо546
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята се разтваря в малко хладка вода. Прибавя се към пресятото брашно заедно с разбитите яйца, солта, канелата, стафидите, захаросаните плодове и рома.

Тестото се омесва добре и се оставя да втасва 6 часа. След това се прехвърля в намазана с масло висока форма и се пече около 1 час в предварително загрята силна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар