Класически телешки бургер

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
31/01/2016
"Мислите си, че е лесно да си приготвите бургери - ами лесно е - ето ви и изпитана рецепта "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 961
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете майонезата и смачкания чесън и ги приберете в хладилника. Загрейте скара или грил тиган.

Запечете филетата за около 5 минути от всяка страна. Запечете до златисто бекона. Сложете след това и питките, разрязани на половина.

Готовите хлебчета намажете с майонеза, сложете филето, сиренето бекона и зелена салата.

Отгоре поръсете с нарязано на кубчета мариновано цвекло и още от соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар