Плодово-еклерова торта

01/02/2016
"Има само 1 нещо, което е по-хубаво от комбинацията еклери, плодове и пухкав крем...Вижте тук"
Приготвяне50 мин.
Готвене15 мин.
Общо65 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 409
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тортена форма подреждаме бишкотите на дъното и отстрани.

Сваряваме крема според указанието на пакетчето и докато е топъл прибавяме маслото да се разтопи.

Накисваме желатина в студена вода. Изсипваме част от крема върху бишкотите, отгоре редим еклери, отгоре нареждаме единия банан, пак крем.

Върху крема поставяме втори ред бишкоти и ги заливаме с останалия крем.

Подреждаме плодовете и ги глазираме с желатина разтворен на водна баня и смесен със сока от компот.

Оставяме да стегне в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Tsvetelina Tabakova
Tsvetelina Tabakova
08.05.2020 11:26
Благодаря за прекрасната идея!
0
0
Янка Горанова
Обожавам плодови торти. Страхотна рецепта и много красиво украсена. Браво!
0
0