Тракийски гювеч

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
13/04/2016
"Ако трябваше да си избираме най-любим гювеч, този определено щеше да попадне в топ 3 "
Приготвяне35 мин.
Готвене120 мин.
Общо155 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 677
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и ги запържваме в олио.

Прибавяме нарязания лук и запържваме до златист цвят, прибавяме доматеното пюре, заливаме с виното и задушаваме на тих огън, добавяме и останалите подправки.

Сипваме сместа в гювеч и запичаме.

Малко преди да извадим гювеча чукваме яйцата отгоре, настъргваме кашкавал и отново запичаме. Поднасяме топло.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар