Тракийски гювеч

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
13/04/2016
"Ако трябваше да си избираме най-любим гювеч, този определено щеше да попадне в топ 3 "
Приготвяне35 мин.
Готвене120 мин.
Общо155 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 432
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и ги запържваме в олио.

Прибавяме нарязания лук и запържваме до златист цвят, прибавяме доматеното пюре, заливаме с виното и задушаваме на тих огън, добавяме и останалите подправки.

Сипваме сместа в гювеч и запичаме.

Малко преди да извадим гювеча чукваме яйцата отгоре, настъргваме кашкавал и отново запичаме. Поднасяме топло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар