Бърза вечеря с праз и пилешко

02/02/2016
"Време е за една селска гозба, която се приготвя само за 30 минути и е много вкусна"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 366
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • праз - 1 бр.
  • пилешко месо - 200 г
  • олио - 3 с. л.
  • яйца - 1 бр.
  • готварска сметана - 100 мл
  • чубрица - 2 щипки
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 2 щипки
* мерки и количества
Аламинути

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олиото и запържваме ситно нарязан праз, добавя се сварено и нарязано на ситно пилешко месо.

Разбърква се и овкусяваме със сол, черен пипер и чубрица.

Сипва се сметаната, разбърква се. В средата се чуква едно или 2 яйца и се оставя на тих огън под капак до готовност на яйцето. Бързо и вкусно!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Сттоян
Сттоян
14.01.2017 09:09
Много добро !
0
0
Потребител#163451
Чудесно!!!
0
0