Пилешки шницел с плънка

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
671
400
582
1
04/02/2016
"Когато обядът е толкова изкусителен, кой може да му устои?"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 517
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се измиват, подсушават и през найлонче се начукват добре. След това се овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок.

Нарязваме и запържваме печурките в малко масло, за плънката. Нарязваме на ситно свареното яйце.

Настъргва се кашкавалът и се добавя заедно с яйцето и нарязания магданоз към маслото. Разбърква се. Подправя се със сол и черен пипер. Плънката се поставя върху едното филе и се покрива с второто филе, като двете се закрепват с клечки за зъби.

Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето. Изпържат се до златиста коричка в силно сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар