Домашен сладкиш с ябълки

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
07/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 032
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ябълков Сладкиш

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата и захарта, докато побелеят. След това се добавят киселото мляко, олиото, настърганите ябълки, канелата и орехите.

Амонячната сода се смесва с брашното и тогава се добавя към сместа. Разбъркват се добре.

Изсипва се в намазнена тава и се пече в загрята фурна на 200 градуса. След изпичането се поръсва с пудра захар.

Огнеупорна квадратна тава от боросиликатно стъкло 25 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Огнеупорна квадратна тава от боросиликатно стъкло 25 см
13.50 лв.
Виж ››

Домашната здравословна храна вече е нещо напълно постижимо с квадратната огнеупорна тава за готвене. С нея може да приготвяте месни и зеленчукови ястия, да ги съхранявате във фурната или в хладилника. В огнеупорната тава може да приготвяте и любими десерти за цялото семейство - ще останете изключително доволни от резултата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар