Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Ягоди, натопени в шоколад

Ягоди, натопени в шоколад

МоникаМоника
Чирак
6632638463
Ягоди, натопени в шоколад2 / 4
09/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • масло - 1 ч.л.
  • шоколад - 500 г
  • ягоди - 30 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете шоколада със маслото да се разтопява на водна баня.

През това време измийте ягодите и забийте по една клечка за зъби на горната им част.

Когато шоколадът се разтопи, потопете върха на всяка ягода почти до горната част, като ги държите за клечките.

Поставете ги в чаша или върху гладка повърхност. Когато изсъхнат, се поднасят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
хубаво е снимките да отговарят на рецептата по принцип
08.05.2016 07:42
1
1
Покажи всички подкоментари