gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Бирени Мезета»Пилешки воденички по селски

Пилешки воденички по селски

Пилешки воденички по селски
Снимка: Радомира Михайлова
1 / 2
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Един тиган и един пакет пилешки воденички са напълно достатъчни, за да ви вземем акъла Ще опитате ли нашето предложение за обяд"

Необходими Продукти

  • карантия - 450 г пилешки воденички
  • червен лук - 1 малка глава
  • зелен лук - 1 - 2 стръка
  • лук - 1 малка глава, стар
  • чушки - 2 - 3 бр. печени
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате, сварявате и нарязвате воденичките.

Нарязвате стария лук на полумесеци, а зеления - на ситничко.

Всички съставки ги запържвате в малко олио на тиган до омекване на лука.

Сол и черен пипер слагате към биреното мезе по ваш вкус.

Пилешките воденички по селски са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: