Пикантна агнешка плешка

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
08/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 369
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка много внимателно смесваме сухите подправки като ги стриваме леко. Измиваме и подсушаваме месото, обтриваме го старателно от всички страни с приготвените подправки.

Поставяме го в тавичка, в която сме сложили водата и отгоре нареждаме парчета масло.

Покриваме го с алуминиево фолио и печем в предварително загрята фурна на 160 градуса за 1 час, вадим го и го поливаме с образували я се сос, отново покриваме и връщаме във фурната.

В следващия час повтаряме процедурата още 2-3 пъти и след последното поливане със соса оставяме месото открито, за да хване коричка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар