Шпикована свинска плешка

ГалинаГалинаНовак101
09/02/2016
"Всеки може да пече месо, но не всеки може да направи вкусна и крехка свинска плешка. Затова ви представяме тази уникално вкусна и изпитана рецепта. Върви с кана вино!"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67 549
  • Преглеждания за месеца386
  • Преглеждания за седмицата164
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обработвате месото с подправките, оставяте го да престои в марината около един час.

След това правите с тънко ножче прорези и вкарвате чесана и моркова.

Слагате го в тава, доливате мазнина и малко вино. Покривате с фолио и печете.

Когато е почти готово, махате фолиото и го запичате. Поднася се с картофено пюре и лек сос за печено, а може и с гъбен сос.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Биляна Владова
ако се направи с цяла плешка и се изпече в пещ ще стане страхотно
8
0
mariq
mariq
18.04.2016 18:36
Много вкусно се получи :*
1
0
Аз
Аз
11.02.2016 13:04
ЧесЪн, пише е чесЪн, не е толкова трудно.... Ама знам ли?
5
3