Детски славянски гювеч

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
228
732
208
590
1
10/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 350
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно. В кравето масло задушаваме първо лука, след което прибавяме пиперките и доматите.

Наливаме топла вода, варим ги до полуготовност и прибавяме измития ориз.

Когато оризът поеме течността ги сваляме от котлона. Поръсваме с пресен магданоз и пасираме готовия гювеч.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар