Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Кренвирши Обичам те

Кренвирши Обичам те

Кренвирши Обичам те
Снимка: Петя Конова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кренвирши - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се обелват и цепват на две по дължина като разрезът трябва да стига на 2 см от края.

Двете стърчащи половинки се прегъват така че заедно с неразрязания край да образуват сърце.

В долния край на сърцето краищата на кренвирша се пробождат с клечка за зъби.

Вече готовите сърца се подреждат в намазнена тава. Яйцата се разбиват с натрошеното сирене. С получената смес се запълва вътрешността на сърцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Правила съм и стават много красиви ако намеря снимка ще кача.
15.05.2016 09:40