Менген кебап

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
14/04/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо560
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме нарязания на дребно лук в олиото и към него прибавяме нарязаното на късчета месо и продължаваме да запържваме.

Добавяме гъбите и чушките нарязани на тънко. Прибавяме доматите, нарязани на кубчета, солта, черния пипер и мащерката.

Пържим за още 3-4 минути и махаме от котлона. Преместваме сместа в тава за печене.

В отделен съд разбъркваме сметаната и граха и изсипваме върху месото.

Поръсваме с рендосан кашкавал и печем ястието в предварително загрята фурна на 180 градуса до запичане на кашкавала.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар