Задушено свинско с лук

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
16/02/2018
"Днес ще ви представим едно много крехно и ароматно свинско задушено във винен сос, с много лук и люто чушле. Топ Рецепта!"
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо75 734
  • Преглеждания за месеца445
  • Преглеждания за седмицата87
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете на едро лука, измийте и подсушете джолана.

В купичка смесете подправките със зехтин и захарта, с тази смес натъркайте месото.

Сложете го в глинен съд и около него добавете лука, бахар и дафинов лист, налейте виното и бульон и затворете с капака.

Печете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и оставете без капак, да се запече още 20 мин.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Николина Панчева
интересна рецепта но е за зимния сезон .бих добавила магданоз ..но ми стана интересно ще го опитам
0
2
Потребител#174432
Бих сложила бахар, дафинов лист и зърна черен пипер. И без захар.
1
0
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
26.05.2016 15:33
Вкусотия е черен дроб с лук.
2
0