Задушено свинско с лук

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120515
16/02/2018
"Днес ще ви представим едно много крехно и ароматно свинско задушено във винен сос, с много лук и люто чушле. Топ Рецепта!"
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60 854
  • Преглеждания за месеца996
  • Преглеждания за седмицата215
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете на едро лука, измийте и подсушете джолана.

В купичка смесете подправките със зехтин и захарта, с тази смес натъркайте месото.

Сложете го в глинен съд и около него добавете лука, бахар и дафинов лист, налейте виното и бульон и затворете с капака.

Печете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и оставете без капак, да се запече още 20 мин.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Николина Панчева
интересна рецепта но е за зимния сезон .бих добавила магданоз ..но ми стана интересно ще го опитам
0
2
Хаско
Хаско
18.10.2016 21:48
Бих сложила бахар, дафинов лист и зърна черен пипер. И без захар.
1
0
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
26.05.2016 15:33
Вкусотия е черен дроб с лук.
2
0