Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Праз по кюстендилски

Праз по кюстендилски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Праз по кюстендилски
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
85 мин.
Порции
8
"Винаги е добра идея да подправиш праза с 1-2 килограма свинско месо, по-вкусно някак се получава"

Необходими Продукти

  • праз - 3 стръка
  • свинско месо - 750 г
  • олио - 3 с.л.
  • чушки - 3 бр. от туршия
  • яйца - 4 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме нарязаното на парченца месо в олиото и го изваждаме.

В същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз.

Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол.

Накрая прибавяме разбитите яйца и бъркаме, докато те се изпържат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: