Печено свинско с праз

Печено свинско с праз
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Чудите какво да приготвите за вечеря? Представяме ви една истинска класика от карловския край"

Необходими Продукти

  • свинско месо - от бут 600 г
  • праз - 3 - 4 стръка
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сминдух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки парченца и го овкусете със сол и черен пипер.

В тава загрейте олиото и добавете месото. Гответе около 20 мин. и добавете почистеният и нарязан на парчета праз.

Поръсете с червен пипер и разбъркайте. Гответе до готовност но месото.

Поръсете със сминдух и поднесете печеното свинско с подходяща гарнитура.

Печеното свинско с праз е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Сминдуха ще ми дойде малко в повече но иначе рецептата е вкусна
19.02.2016 18:05