Дробчета със сусам

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Дробчета със сусам
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
19/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • дробчета - 500 г
  • праз - 1 бр.
  • камби - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 1 тарелка
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • сусам
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сваряват дробчетата до почти готовност.

После в тенджера се слага малко олио. Добавя се праз лук, нарязан на колелца, моркови - на колелца, нарязани камби.

Гъбите се нарязват и се добавят към зеленчуците. Леко се запържват.

Овкусяват се със сол и черен пипер. След това се добавят дробчетата и се долива вода (не много) и сусам. Задушават се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: