Арабски пилаф

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
180
30
1
19/02/2016
"Това не е просто ориз, това е пилаф - уханен, вкусен и засищащ "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 098
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и задушаваме в олиото.

Добавяме ориза и доливаме с вода.

След като заври водата, добавяме подправките и стафидите.

Варим до готовност. Сервираме в чиния и поръсваме с орехи.

Поднасяме ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Много вкусно, нямам бланширан ориз , но пак е апетитно и много харесвам подправката куркума
0
0
Мартина Тракова
Става и с друг ориз,само трябва да си го запържиш :)
1
0